Videó kártya összehasonlítás, vásárlás (gtx 960 meik fajtáját? )
Figyelt kérdés
Sziasztok, videó kártyát szeretnék vásárolni,már meg is van hogy meiket csak azt nem tudom hogy mien fajtát,eben nem anyira vagyok jártas a két vidikari:
1. [link]
2. [link]
valaki aki ért hozzá esetleg tapasztalatból tud beszélni az megtudná nekem mondani hogy mi a külömbség és hogy meiket érdemes megveni
meik a jobb?
2016. febr. 29. 12:55
1/7 anonim válasza:
Videokártya*, melyik*, melyiket*, milyen*, ebben*, annyira*, különbség*.
Én Asus-t vinném. A Strix egy nagyon jó hűtés.
2/7 anonim válasza:
Hanyagold az Asust nem túl kimagasló a hűtése (tény).Tehát a legjobb MSI lenne de az Evgat is bátran ajánlhatom ( [link] Nagyon jó a tunningpotenciálja és jó a hűtése is (jobb mint az Asus-é) nem véletlenül evvel szoktak Benchmarkozni :)
3/7 anonim válasza:
Csakis Asust vennék, eddig is azt vettem és azt is fogok
4/7 anonim válasza:
De bizonyított hogy a DirectCUII (amit a strix is használ) nem elég kimagasló hűtőborda plusz az ASUS-nál nem tesznek külön a Ramokra hűtő pasztát az MSI-nél viszont igen.Ja és a tunningpotenciálja is egy hangyányival jobb az MSi-nek (jobban hagyja magát a kártya overclockolni) Nincs bajom az asussal mert jelenleg tőlük van az alaplapom de a videó kártyájuknál vannak jobb kártyák is.
5/7 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyes írási hibákért.....
2. köszönöm az ajánlást de főleg játékhoz kellene szoval a 4GB elég fontos....
2016. márc. 2. 16:00
6/7 A kérdező kommentje:
ezek hogy MSI vagy ASUS vagy ilyesmi,ezekben csak a hűtés más?
2016. márc. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!