SONY MHC-3600-as Mini HIFI-t hogyan tudom PC-hez csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Mai napon hozzám került a hifi, és nekem igazából nem rádiót hallgatni kellene... PC-hez szeretném kizárólag a hangfalakat csatlakoztatni, na de itt a gond, mivel nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani. Segítsen valaki :(2016. febr. 28. 20:11
1/5 BM-Striker válasza:
PC hangkimenetét rádugod a hifi egyik szabad bemenetére egy 3.5 jack->RCA kábellel.
2/5 A kérdező kommentje:
A hifi-n van kb 10 ilyen RCA vagy AUX bemenet, és al vannak oszta így: PHONO, DAT, VIDEO Ezeken belül a "Phono"-nál van 2 IN-es csatlakozó, a DAT nál 2 IN és 2 OUT, a VIDEO-nál szintén az utóbbi. Ezek közül gondolom a video nem kell, ugye? És mindegy hogy a PHONO-ba, vagy a DAT-ba kötöm? És ott IN vagy OUT?
2016. febr. 28. 20:49
3/5 T/Z válasza:
DAT in, vagy VIDO in
ÉS az erősítő részen válaszd bemenetnek a DAT-ot, vagy a Video-t, az szerint, melyikbe dugtad.
Phonoba abba SEMMIKÉPP se, az kisebb feszt használ. (bakelit lemezjátszó)
4/5 T/Z válasza:
DAT az olyan mint a kazetta, csak digitális kazetta (volt ilyen régen).
Video meg a videomagnó hangját akarja jelenteni.
Szóval e kettő közül bármelyikbe dughatod, mindegyik sztereo bemenet.
A szgépen meg a zöld színűbe dugd hátul, és ha felugrik egy ablak, akkor válaszd a sztereo hangkimenetet, vagy line out-ot, vagy szélessávú hangkimenetet (nem tudom nálad mit fog írni a 3 közül).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2016. febr. 28. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!