Összeállítottam egy új gépet? A házban és a tápban bizonytalan vagyok?
Esetleg később egy i5-6500 befigyelhet, de akkor sem egy szorzózármentes, mert nem szeretnék tuningolni.
Itt a konfig:
Antec Earthwatts
Antec Basiq Power Plus
Antec High Current Gamer
BeQuiet! Pure Power L8
Chieftec Navitas (GPM)
Cooler Master GM
Corsair CS
Cougar GX v3
DeepCool Quanta
Enermax Thriatlor ECO
EVGA SuperNOVA G1
EVGA SuperNOVA GQ
Fractal Design Integra M
FSP Hyper
NZXT Hale82 v2
Seasonic S12II
Thermaltake EVO Blue
Thermaltake Toughpower Grand
XFX TS Bronze
XFX TS Gold
Zalman EBT
#1 Raider 550 es a CTG-500 egy arsavba es egy kategoriaba tartozik?
egy lazan mondhatni vagy abbol a szemszogbol hogy egyik sem erdemes vetel
6
Én nem pontoztam le senkit, de mit keres ott az FSP Hyper a listában?
Kérdező
Képes vagy egy gtx960ra 77E forintot kiadni? A 380X se sokkal jobb választás, játéka válogatja. Az nvidia jól oc-zható.
Már értem miért nincs értelmes vga a gtx-960/r9-380 és a gtx970/r9 390 között. Óriási a teljesítmény szakadék, de legalább el lehet adni a gyengébb kártyákat túlárazva. Az átlag user úgyis azt hiszi, azért drágább, mert annyival jobb is.
103E-ért már van 3ventis gigabyte gtx-970. Az 26E-el több. Illetve ne sajnálj már +1E-t egy normális memóriára. Lehet nem sokkal gyorsabb, de már a kinézete miatt sokkal eladhatóbb lesz. Amit meg választottál, majd neked kell fizetned hogy valaki elvigye.
Ha nem tudod a jobb vga árát kiszorítani, akkor vegyél 60E körül gtx-960 4gb-ot és i5-6500 procival vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!