Ha gamer videokártyát akarok akor amd vagy nvidia a jobb?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 13:16
1/17 anonim válasza:
Szerintem AMD mert nekem most is az van.De ez típustól is függ mert ha a kis fogyasztás és a hőtermelés a fontos akkor nVidia.
2/17 Lord Hidan válasza:
Mindegyikben van jó és szar pontos tipust mondj inkább
3/17 Trevor. válasza:
Árkategóriától függ, de összességében a 2 gyártó közötti verseny miatt nagyon hasonló teljesítményt kapsz X forintért.
4/17 Lord Hidan válasza:
Vagy egy árat hogy mennyiért akarsz
5/17 anonim válasza:
Látom már megjöttek a pirosak!:D
6/17 anonim válasza:
Jók az NVidiák is csak ba..ott drágák xD Legalább is nekem
7/17 anonim válasza:
Hat en amd t valasztok abban az ar kategoriaban nincs nv de ha lesz es elvileg lesz akkor elgondolkodom rajta a fogyasztas miatt kisebb tap is eleg
8/17 anonim válasza:
attól függ milyen árkategóriában lévő kártyát vennél.
9/17 Trevor. válasza:
#6 Nekem az új GTX 750 Ti 38K-ért nem volt drága :D
És még van rá több, mint egy év garancia.
10/17 anonim válasza:
#6-os pontosan mivel is drágábbak az nvidia vga-k? Ne írjunk már baromságokat ha abszolút nem értünk hozzá....
Kérdező , ár , teljesítmény alapján két gyártónak csak két adott termékét lehet összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!