Windows tableten mért fogy el a hely?
Sziasztok,
van egy windows 7-et futtató tabletem, 16GBos tárhellyel. Mikor megvettem a windows csak 3,5GBot foglalt kb. Most ahogy megnéztem már több mint 10GB-ot.
A lemezkarbantartóban sem tudtam szabad helyet felszabadítani.
Gondolom a frissítések miatt nőtt meg a mérete, de ezzel nem lehet valamit kezdeni? még egy két windows frissítés és már nem tudom mire használni az eszközt.
Tudtok valamit ajánlani?
Ne vegyél Windows tabletet 128GB-os tárhelynél kevesebbel. A Windows egy erőforrászabáló szemét ilyen szempontból. Csodálom, hogy kezdetben bele bírták szorítani 3,5GB-ba.
Esetleg telepítsd újra valamelyik népszerűbb Linuxszal. Az bőven el fog rajta férni és nem fogja kihízni.
1. Lehet bővíteni ugyan, azzal nincs probléma csak az alkalmazásokat nem tudom telepíteni az eszközre.
2. Próbáltam Ccleaner-rel, össz-vissz 200mb-ot sikerült felszabadítani sajnos.
3. Most már én is rájöttem, hogy nem volt jó vétel a windows rendszer (amúgy a 16gb bőven elég lett volna nekem, azért döntöttem e mellett, de így hogy csak kb 2 giga szabad helyem lett az már más)
Köszönöm szépen azért mindenki válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!