Budget gaming vidikártya?
Első a pénztárca a kérdésben. Kéz alól szoktam venni videókártyákat de mármost annyi a választék mint a nyüves...
Foggalmam sincs h mit kéne vennem. Nézegetek hardveraprón. De annyi a választék h foggalmam sincs mit vegyek. Olyan ~40-50kban gondolkozom. Ha olcsóbban lenne fejemse fájna :)
Szimpla full hd közepes-max beállításokra kellene. És igen . Tudom h egy gtx980 megfelelne a célnak. Valószinűleg sajnos üres is maradna a pénztárcám utánna. :D
Hardveraprón ha jó a használt is akkor r9 280 vagy 280x van 50-55ért néha alatta is megéri azt a plusz pár ezret
de ott vannak a régi változatati is HD 7950/7970 ezek már 42től vannak kb egyforma erősek de viszont nem hiszem h találsz garisat
r9 270x-et ne vegyél 40ért van egy pár ember aki rohadt drágán adja még mindíg ezt a kártyát
én személy szerint ezt néztem ki magamnak de ugysincs most rá pénzem hátha van még 5ezred amit rászánnál [link]
vagy esetleg a gigabytos változat van 50ért is
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
De még így is akk ottvagyok h válasszak
GTX 960, GTX 770, R9 280X, HD 7970 között. Bár igen szűkebb így mostmár aválaszték! Viszont ezekből a kártyákból is van sokféle. OC meeg Superclocked meg miegymás. Meg foggalmam sincs hogy mondjuk egy Asus márkájú kártya a jobb-e vagy pl egy Gigabyte.
Nehéz eset vagyok :D Egyébként garancia nemérdekel. Sosem volt még problémám videókártyákkal. Viszont mármost ideje újítani. Egy öreg HD5770-em van. Processzort most cseréltem le egy FX 9370-re . Ill van mellé 8gb 1600mhz DDR3 ram. Csak elég... Gondolkozok mellé a GTX 960 v 970 -en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!