Integrált gpu+dedikált gpu hogyan fog működni? És mekkora lesz a hatékonysága?
Ugye a Directx12 elhozza a fícsört,miszerint egyszerre használhatod dx12 kompatibilis integrált és dedikált gpu-t a nagyobb számítási teljesítmény elérésében.
a tesztben arról írnak hogy 4db NVIDIA GeForce GTX Titan X-kártyán fut 8k-ban az animáció,és integrált gpu használatával megnő az fps.Nyilván itt ez 3-4 fps-de nem ilyen intenzív grafikai erőt igénylő appoknál (ami 4db titanx-en 36fps-el fut)szerintem ez 15-20 fps-is lehet,ami azért meg kell hagyni eléggé nagyot dobna a teljesítményen.
Nem tudja valaki hogy egyáltalán hogy fog működni ez egyáltalán?
Tudna róla mesélni nekem valaki?
Köszi!
És én fogom tudni használni majd az i5-4590-ben lévő igp-t a gtx960-al együtt ? És ott is érezhető lesz a javulás?
Haswellnek lényegesen gyengébb az igpuja, mint a Skylakenek. Így ha lesz egyáltalán támogatva, a különbség nem lesz kiemelkedő.
Aztán abba is érdemes belegondolni, hogy DX12 játék még nem nagyon van és mivel relatív nagyon kevesen váltanak egyáltalán win10-re (vagy van egyáltalán olyan hardver, ami profitál a dx12-ből), így a játékfejlesztőknek sem feltétlenül áll érdekükben, hogy tőkét fordítsanak az optimalizálásra.
Hát most kicsit lelomboztál :D
nonembaj.Remélem azért támogatva lesz,már csak a hatalmas haswell-es igp-vel rendelkező játékostábor miatt is.
#5 Elolvastad a linkel cikket egyáltalán?
De képzeld,hogy lehetséges használni a kártya mellett az IGP-t pont erről írnak a cikkben...
Ennyire nem vetted a fárdtságot hogy megnyisd és beleolvass,és idetolsz egy ilyet hogy ....Nem lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!