Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudnám eladni, az xbox omat?

Hol tudnám eladni, az xbox omat?

Figyelt kérdés
Van egy xbox 360-om. El szeretném adni mert inkább vennék egy gépet, de nem tudom eladni 2005 ös, tehát nem jasper alaplapos, tudom nem egy mai darab de, tényleg jól megy. Nem használtam sokat, van benn egy plusz hűtő is. De seholse tudom eladni. 30e körül kellene min. Ha valaki tud segítsen ha van ismerőse vagy egy ilyen oldal ahol ilyeneket lehet már próbálkoztam sokkal, de midnen jól jön?
2010. márc. 31. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Vatera
2010. márc. 31. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
TeszVesz
2010. ápr. 1. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hdd is van benne, nem arcade verzió, ez teljesen baráti ár, bár nem sok az arcade verzióért sem 30k ha tényleg nincs lestrapálva. Szerintem is vaterán gyorsan túl tudsz adni rajta. Ha esetleg bp-i vagy, van egy jó pár konzolbolt ahol megveszik azonnal.
2010. ápr. 1. 01:40
 4/4 anonim válasza:
Vásár, piac. :) :D
2010. ápr. 1. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!