Vettem egy Tenda W311M 150Mbps Wireless N USB adaptert, és azóta nem jó a net. Miért?
Tenda W311M 150Mbps Wireless N USB adapter
Telepítettem a drivert, ki is jelezte az elérhető wifihálózatokat, csatlakoztam is. Ezután kb. 15-20 percig jól működött minden, de elkezdett a net szakadozni, végül meg is szakadt. Ezután csak úgy oldódott meg a probléma, ha jobb egérrel kattintottam a tálcán lévő Hálózat ikonra, és rákattintottam hogy Javítás. Ezután írta, hogy Hálózati adapter letiltása, Új IP cím keresése, Hálózati adapter engedélyezése, meg ilyeneket, és megoldódott a probléma kb 20-30 percre, de utána megint elkezdett szakadozni a net, el is ment végül megint, és legközelebb már 2-3-szor is elkellett végeznem ezt a Javítást, hogy legyen net. Mi a probléma? Hogy lehet megoldani?
(Win XP)
1. Frissítsd a drivert a legfrissebbre, amit a gyátó honlapján találsz.
Ha nem oldódik meg a gond, akkor:
2. Frissítsd a Router frimware-jét, előfordulhat hogy nem kedvelik egymást az adapterrel.
Ha ezután is csinálja akkor az XP lesz a gond, azzal nem tudsz már semmit csinálni, válts win7-re ha teheted.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!