Ez műszakilag hardveresen rendben van?
A kérdésem a következő.Van egy asztali számítógépem ami a következő hardverekből épül fel.
I-ARENA Series Chieftec 450 W Tápegység 80+ hatásfok
4GB DDR2 Ram 800Mhz
PQ-EM DO Asus alaplap
Intel gyári Hűtés
Ati radeon 4870 series 1gb DDR5 Videókártya
Seagate 80Gb Merevlemez
Intel core quad q6600 2.4ghz 8mb chache processzor
(húzva egyik alkatrész sincs
Programokkal ellenőriztem(zőm)
processzor venti fordulatszám hőfok rendben(2400-2700) 48-49 fok terhelés alatt is ..Rendesen megzúzatom a videókártya is intelligens így az sem megy 55 illetve 60 fok fölé terhelés alatt.
(Meghajtók)DVD CD ÍRÓ OLVASOK nincsenek bekötve
Floopy meghajtó nincs
A kérdésem a következő .Elektrosztatikusan feltöltődik e a hardveres alkatrész?Értem ezalatt azt bár nem értek hozzá ezért tettem fel a kérdést.Hogy "normális" dolog e az hogy alkalomadtán ugymond bizsereg a táp,gépház,videókártya hűtő csővek,kisség a alaplapi hűtés,illetve a ram winchster alkalomadtán nagyon kellemetlenül ha hozzáérek ugymond "ráz" (értemezalatt azt hogy nem megvág hanem kellemetlenül megcsíp) elég sokat megy egy huzamban különböző okok végett :)
Földelés nemtudom hogy müködik megoldhatja vagy ez így egyáltalán nemjó??? Vagy ez természetes???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!