Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv proci vétel előtt állok...

Üdv proci vétel előtt állok mit ajánlottok?

Figyelt kérdés
jelenleg úgy áll a konfig hogy gtx 950 8gb ram fsp hexa 500 wattos táp az alaplapot ésa procit akarom kicserélni mert hát most jelenleg egy ga h61m s1 alaplap és egy pentium proci van benne és olvasgattam elvileg nem sokára fog érkezni az amd új proci ága hogy msot érdemes lenne e megvárni vagy vegyek msot valami erős középkategóriás procit amit nem kellene cserélni 2 évente az fps esések miatt

2016. febr. 24. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:

A Skylake most jött ki, de az is DDR4 és az amd új családja is DDR4 mellé lesz tervezve, úgyhogy arra ne is várj.

Legolcsóbban és legjobban úgy jössz ki, ha használtan veszel egy i7-3770 vagy azzal egyszintű processzort.

2016. febr. 24. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy 1150-es lapot bele meg egy i5-öt. Ha játékra kell akkor ez simán megteszi. Én is 1150-be tervezek, mert sok jó proci van hozzá.
2016. febr. 24. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
i5 4460+b85 lap. amd már megmutatta hogy a modulos integrer magjaikkal nem tudják le verni az i5 procikat játékok alatt néhol még a haswell i3-okkal is alig bírnak . az hogy kiadnak majd idén egy 16 magos procit megint csak adnak egy pofont a semminek. miért? mert inkább a magvaknak az egyszálú teljesítményét növelnék és gyártanának egy erős 4 magos procit ami van olyan jó mint egy i5 de ez nem fog meg történni.a másik meg hogy megjelenéskor kb az i7 procik árán fog futni egy 16 magos kupac semmi közben fele teljesítményt sem fog bírtokolni az intelhez képest. ezek csak relatív meglátások. amd már ígért sokat csak nem sikerült beváltania .
2016. febr. 24. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
I5 4460 + h81/b85/h97 lap , esetleg egy i5 4690k + z97 lap bőven kiszolgál bármilyen vga-t még évekig , én ezeket javasolnám.
2016. febr. 24. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
De kérdeze, ha már van H61 akkor minek vegyen új lapot? Annyival jobb procit tud venni, amennyit spórol ezen.
2016. febr. 24. 13:56
 6/7 A kérdező kommentje:
ja értem vannak ddr4 es ramjaim 2x8gb üzleteltem azzal se lenne semm iprobléma csak gondoltam megkérdezem akkor azt mondjátok a i5 4460 megfelel a célnak mert én inkább az az emebr vagyok aki inkább gyűjt nagyobbra és azt veszi mert azért egy i5 4690k más az már olyan mint rége na 1155 ben az i5 3570k elég brutális i5
2016. febr. 25. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ilyent is vehetsz bele

vagy

[link]

2016. febr. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!