Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel i5 6600k processzor húzás?

Intel i5 6600k processzor húzás?

Figyelt kérdés
Tudom jól hogy milliónyi magyar meg angol oldal és videó van arról hogy hogy kell húzni a processzort, de nekem az lenne a legjobb ha valaki röviden de lényegretörően leírná (inkább mint a linkelgetés), hogy hogy kell tuningolni az I5 6600k processzort, egy be quiet dark rock pro 3 van rajta táp pedig elég lesz. Egyszerűen könnyebb ha valaki tapasztalatból leírja nekem ha van rá ideje, én azt nagyon megköszönöm, akár privátban is írhat.

#tuning #húzás #Intel Core i5 #processzor anyámkínja
2016. febr. 24. 00:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszett a leirasokban?
2016. febr. 24. 01:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azt te is elolvashattad fentebb, szeretném ha valaki venné a fáradtságok és leírná saját maga. Innentől kezdve szerintem teljesen mindegy hogy mi az oka, aki lesz olyan kedves és leírja az ugy sem ezt fogja kérdezni, aki meg ugye kötekedni szeretne az meg azt teszi. Lehet az ok lustaság, fogyatékosság, analfabétaság az idegen nyelvekhez stb. igazából mindegy nem igaz? Alapjáraton a problémám az, hogy ott a leírás, de azt egyszer elolvasod és ennyi, nem tehetsz fel kérdést semmi. Ott van a leírás és ha valamit nem értesz vagy nem működik akkor megint keresgélhetsz, kérdezni szerintem könnyebb. De a végeredmény szempontjából teljesen mindegy véleményem szerint az oka annak hogy miért kérdezem inkább itt meg, hiszen aki van elég segítőkész az ugyis segíteni fog.
2016. febr. 24. 01:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor olvass el egyet es gyere vissza kerdezni... Senki nem fog a kedvedert 2 oldalt bemasolni.
2016. febr. 24. 02:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az annak a dolga aki ezt megteszi :) Aki ahogy elnézem ebben az esetben egyáltalán nem te vagy, jól mondom? Szóval nem is értem miért foglalkozol velem :D
2016. febr. 24. 02:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Itt általában azt csinálják, hogy felhúzzák 5GHzig az órajelet a szorzóval és kész. Ha instabil lesz, akkor a feszültséget is felrántják 1,5V-ig. A stabilitást úgy ellenőrzik, hogy prime95-ben öt és fél másodpercig tesztelik. Aztán ha emiatt tönkremegy valami, akkor mennek vissza garanciáztatni, mert szerintük nem látszik meg a nyoma.

Ja hogy komolyan kérdezted? Tudod, hogy az OC nem játék, és talán még jobb is, ha nehezen érted, mert legalább sokáig megállsz egy-egye mondatnál és megérted, hogy mi miért történik. Sok mindenben tudunk segíteni, ebben pont nem, magadnak kell elolvasni mindent ezzel kapcsolatban.

Ettől függetlenül nyugodtan kérdezhetsz konkrét dolgokat, de nem fogjuk átbeszélni egy kérdés alatt az összes szükséges programot és az egész biost.

2016. febr. 24. 07:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Az éjszaka folyamán eléggé utánajártam. A turbo módot kikapcsoltam és kézileg húztam fel a magokat egyben. A feszültségen pedig azt hagytam amit a turbo mód beállított magának 4.3 Ghz-ra, amivel működött így reméyneim szerint működik is a számítógép, csak míg a turbo mód meglátszott a cpuz-ben és a hasonlókban hogy gyakran felcsúszik 4.3-ra. Itt viszont nem, akármennyire is állítottam, megjegyzem 4.3-nál magasabbra nem mertem menni, egyszerűen a 3500 Mhz-t ír. Ez pedig számomra azt jelenti hogy valami nem stimmel.
2016. febr. 24. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha még mindig alapórajelen fut, akkor valamit nem sikerült beállítani, milyen alaplapod van?
2016. febr. 24. 08:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Asus pro gaming z170.. De én most fejeztem be a tuningot azt hiszem... Mert mindent a leírtak alapján csináltam aztán hirtelen nem indul a windows és azt írja missing operating system.. Majd hívok egy szakembert aki ért is hozzá, mert csak elbaszok mindent. Most mit csi áljak, telepíthetem újra.
2016. febr. 24. 08:22
 9/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jo lenne tudni hogy mit is csinaltal

missing operating system arra utal hogy a lemez valamiert karosodott vagy nem latja a lemezt az alaplap

eleg lesz a tap ez teljesen ertelmetlen kifejezes, semmi ertelme tehat leirni

vagy pontos tipust kell irni vagy hogy 100% hogy atomstabil tipus mert 10 kulonbozo helyen 2-2szakbarbar vagy szemet kontar azt modta hogy jo lesz

nem irtal hofokokat sem pedig tuningnap azt is kelet volna

azt se irtad stresszelted e

szoval a lenyeg hogy szerintem nem olvastal utana

tudastos tuning nagyon hosszadalmas es minden reszletre kiterjedo

vagyis ha atlagfelhasznalo koca OC t akar akkor akarmilyen vacak is de jobban jar egy gyartoi OC szoftverel amivel valami minimalist beallit

csak hogy elmondhassa hogy OC zte mert nem birta kivarni azt a ar hetet/honapot amig megtanulja

es netan ha angolul nem tud mindent lefordit amit piszkalni akar...

2016. febr. 24. 09:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Az oct egyenlőre hanyagolom.. Csak a baj jön vele. Viszont a windowsomat jó lenne visszakapni. De már próbáltam cdről javítani de nem változott semmi. A biosban ott van, érzékeli, az összes többit ki is húztam. Azóta már ki sem írja amit eddig hanem egyszerüen visszalép a biosba indítás után.. Amit biosban állítottam az az ai overclock volt manualra meg xmpre... A cpu core ratio sync all coren 4.3 és mellé hagytam a 1.25 ös cpu system agente voltaget.. Utána minden defaultra és azota nem működik.. De már 100x átnéztem az összes boot opciót meg mindent és semmi
2016. febr. 24. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!