Lionhead kérdése:
Gigabyte alaplapokról milyen a véleményetek régen szarok voltak ezt tudom és most?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 20:30
11/15 anonim válasza:
csak példaként írtam.egyébként a mostani lapodat sürgősen cseréld le,és rakd jó messzire :D asrock AM3+ lapjai ritka sz rok,ég és föld a különbség ugyanazzal a procival pl a te és egy Giga 970A-UD3 lap között.tapasztalat..
12/15 A kérdező kommentje:
Lesz vga geforce 750ti vagy gtx 960ahogy lesz penzem
2016. febr. 24. 11:09
13/15 anonim válasza:
Akkor i3-6300 helyett legyen i3-6100. A i3-x3xxx széria csak abban jobb, hogy az integrált megoldás erősebb, de te így feleslegesen kidobsz 10 ezret az ablakon.
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megnéztem és iagazad van 3 % erősebb a 6300 minta 6100 ugyhogy azt fogom venni
2016. febr. 27. 12:50
15/15 anonim válasza:
Bár MSI nem volt a választásaid között szerintem elég jó alaplapokat gyárt ez pl. elég jó: MSI B150 GAMING M3
Asrock: ASRock Fatal1ty B150 / ASRock H170 Pro4
Gigabyte:GIGABYTE GA-H170-D3H
Asus:ASUS H170-PRO
Mindegyik elég jó kis lap, a kereted pont elég lenne rá
az hogy melyik gyártót választod teljesen rajtad áll, én a te helyedben olyat választanék, hogy a márka megegyezzen a videókártyáddal, mert a gyártók szeretik a saját termékeikhez igazítani a konfigurációjukat.
De ez teljes mértékben a te döntésed egyik sem rossz lap, sőt nagyon jók.Késöbb ha fejleszted a géped még egy i5-höz is bőven jók lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!