Mennyivel erősítené meg a gépem teljesítményét ha a videókártyát ás a processzort kicserélem?
Figyelt kérdés
videókártya: [link]
proci: [link]
Jelenlegi gépem:
Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz
8 Gb DDr3 PC3-12800 (1600 MHz)
NVIDIA GeForce GT 630
Windows 8 Pro 64-bit
400 W ATX
Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-DS2
2016. febr. 23. 19:32
1/9 anonim válasza:
Milyen tápod van?
Ha valami gagyi akkor érdemes cserélni, i5 helyett fontosabb!
GTX 750 Ti-vel megtáltosodna a gép. GT 630-hoz képest borzalmasan nagy előrelépés lenne.
2/9 anonim válasza:
Én is 630-ról váltottam 750-re, igaz i5öm van, de durva lesz a különbség. A minőségi táp meg tényleg fontos.
3/9 A kérdező kommentje:
Leszedtem a gép oldalát hogy megnézhessem a táp típusát de tudok belőle kimenni. Milyen tápegység típusok vannak? Hátha rajta van és csak én nem vettem észre.
2016. febr. 23. 19:41
4/9 BM-Striker válasza:
Nagyon sok féle tápegység van.
Van rajta egy címke.
Arra mi van ráírva?
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek vannak rajta:Npower pfc atx táp. Vac vdc
2016. febr. 23. 20:03
6/9 anonim válasza:
Arra az Npower-re én semmit nem bíznék, de a jelenlegi konfigodat nagyon nem, az újított konfigot pedig abszolút nem :D A tápot le kéne cserélned mondjuk egy FSP-re vagy Chieftec-re, bár ezért sokan le fognak minősíteni de egy Thermaltake is szóba jöhet, rajtad áll melyiket választod, az biztos, hogy megbízhatóbb lesz bármelyik mint a jelenlegi :D Sokat dobna a géped teljesítményén, de ha van kereted, akkor akár az i5 mellé vehetsz 1 combosabb videókártyát is, hogy a párosításoknál maradunk, mondjuk egy gtx 950-et :D
7/9 anonim válasza:
Tápegységgel együtt cseréld ki a videokártyát és kiváló lesz.
8/9 anonim válasza:
6#, tökmindegy, hogy ki gyártotta. A széria a lényeg.
Ha 4-nél jobb kategóriába esik, akkor jó. Ha nem, nem.
9/9 A kérdező kommentje:
2016. febr. 23. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!