Az alábbi konfigot mennyiért lehetséges eladni?
2015. szeptemberében lett véve játék miatt, de időközben meguntam és rájöttem, hogy bőven elég lenne a régi konfigom is, ami természetesen megvan és csak porosodik. A konfig az alábbi:
Intel Core I5-4590 3.30 GHz;
8 GB RAM;
1 TB HDD;
GeForce GTX960 2 GB;
Gammaxx hűtés
Megvételkor 210.080 Ft-ot szurkoltam le érte.
Újonnan 186 ezer Ft. Pontos adatok nélkül nem igazán lehet meghatározni az értékét. Egyrészt azért, mert van 60 ezres meg 75 ezres GTX960, másrészt a tápegység ismeretlen, ezért ha elég instabil, akkor idővel romlik a számítógép összes alkatrészének az állapota. Ezek miatt valószínűleg sokkal kevesebbet ér, mint 150 ezer Ft.
DE 150 ezer Ft-ra úgyis minden kevésbé tájékozott vásárló rá fog ugrani, úgyhogy annyiért nyugodtan felrakhatod hardveraprora.
#7 van kb. 5ezres 500 as tap meg kb, 50ezres is
de mivel Imeprio Atkos taprop van szo ezert valoszinu a minimum az hogy ertektelen
ted ki arulni hardverapro.hu ra azt kesz
szepen leirod a tapnipusat is ha tudod ha meg nem akkor mindegy
150ert valoszinu barkinelviszi mivel csak a cpu es vga hasznaltan is 100ezer kb.
persze garival
Imperio Atkos Gari... meg nem tudom mennyire hasznalhato Muglik altal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!