Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ezen a konfigon...

Szerintetek ezen a konfigon el fog futni az új doom minimumon?

Figyelt kérdés

CPU:Intel core i5 3350p

GPU:nvidia gtx 660 direct cu II OC 2GB

RAM:8 gb kingston hyperx 1600 mhz

#doompc
2016. febr. 22. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
El,persze.Egyedüli gyenge pont a vga lenne,de még az sem gyenge annyira hogy újítani kéne.Medium grafikán is játszhatsz majd szerintem.
2016. febr. 22. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még mediumon is. A gameplay egyéb alapján nem lesz az a "kiemelkedő" Grafikájú játék (mondjuk nem is az a lényeg)Tehát szerintem el fog futni.Mondjuk a fejlesztők szeretik eltúlozni a gépigényeket de nem lesz gond.
2016. febr. 22. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez alapján annyira nem kell aggódni szerintem(ugyanaz az engine)

https://www.youtube.com/watch?v=lj3gI-h1Bm0

2016. febr. 22. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egy dolog A fallout 4 alatt is ugyanaz az enginennel dübörög mint a Skyrim alatt és míg a skyrimban kimaxolva Fix 60 FPS (néha droppal 40 FPS) Addig a fallout 4-ben már Mediumon is haldoklik a kártya :S Tehát nem feltétlenül ebből kell kiindulni
2016. febr. 22. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy haldoklik, medium-high körül játszottam, semmi gondom nem volt(1080p). Na meg azt sem érdemes elfelejteni, hogy a skyrim 2011 es, a wolfenstein meg 2014 es - skyrim és fo4 között 4 év különbség volt, wolfenstein és doom között meg 2.

2016. febr. 22. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
az én GTX 750-emet eléggé megizzasztotta a skyrim viszont nevetve ment. De az igaz hogy a 4 év sok idő csak hoy mennyi különbség is lehet egy azonos Engine között.
2016. febr. 22. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
full hd -ban high beállításon menni fog 30 + fps-el . Azért a gtx 660 most sem rossz kártya.
2016. máj. 29. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 az egy dolog,csak a doom pont az a játék ami 60 fps alatt élvezhetetlen.
2016. máj. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!