MSI R9 390-hez milyen tápot ajánlotok?
amit eddig néztem tápokat egyiken sincs 6pines csatlakozó
az alaplaphoz kell 24+8 pin.
Antec:
High Current Gamer 520W
Edge 550W
True Power Classic 450W
True Power Gold 550W
Be Quiet!:
Pure Power L8 500W
Straight Power E10 400W
Cooler Master:
GM 450W
VS 450W
Corsair:
RMx 550W
RMi 650W
Enermax:
Revolution X't 530W
EVGA:
SuperNOVA G2 550W
SuperNOVA GS 550W
Fractal Design:
Edison M 450W
FSP:
Aurum S 400W
Aurum CM 550W
Aurum 92+ 550W
Seasonic:
S12II 430W
M12II 500W
Super Flower:
Golden Green 550W
Golden Silent 500W
Leadex Silver 550W
Thermaltake:
London 550W
Toughpower GOLD 550W
XFX:
TS Gold 550W
Én egy kicsit többet találtam.
gondolom 10ezer forintos tapokat neztel?
#1 #2 +1
de azert jobb lenne ha arat irtnal, boltot irnal
es cpu t irnal es azt hogy lesz e tuning es mekkora
mert nem minden tap idealis mindenre, es nem minden tap eri meg arat ha amugy jo/turheto is...
amugy 6pin es
?
390 esekre 8+6pin kell de van olyan amire 8+8 kell szerintem MSI talan pont ilyen lehet hisz tuningra van lenyegeben
szoval ha igy veszuk is akkor is nem csak 6pin kell a tapon legyen hanem 8(6+2) is
#5 milyen taprol van szo pontosan?
tipust irj
meg vannak a modularis kabeleid amit a tappal adtak azokat kell hasznalod a tapba csatlakozo veguket a megfelelo helyre kell bedugnod
ott van feletuk az iras mihez mit hasznalhatsz
bar nekem nem tul egyertelmuen latszik de ahogy te karikaztad valoszinu ugy kell
kezikonyv segithet, ha nincs akkor gyarto oldalan, ha ott sincs akkor netan teszt
hany pcie kabel van hozza? es 1 kabelen menyi csati van es milyenek?
mert ott a kulonallo csati a kepen bal szelen szerintem periferia/sata is lehetne akar...
de ha most valasztasz tapot akkor nem szukseges olyant amin 6pin van siman (ha a vga ra olyan kell)
mivel a 6+2pin 6os reszet tudod hasznalni, 2pin meg nem olyan nagy gond letudod kotozni viszahajtva es mar nem is figyeg... vagy ha eleg jo a modularis tap akkor 6pin es t is adnak kulon hozza
EVGA G2 550 is ilyen ha jol emlekszem meg a BQT P11(P10 is?) 550 is hogy 6pin is van hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!