Milyen márkájú WINCHESTER-t érdemes venni?
Samsung-om van évek óta, semmi problémám nem volt vele. Emellett én még a Seagate-ben bízom, nem tudom, ők gyártanak-e külsőt.
A WD-t is jó márkának mondják.
Seagate a 90-es években etalon volt, de ma már elég gagyi.
Én a WD-re szavazok.
Western Digial.
Nekem volt Samsungom, bizalmat szavaztam neki de viszonylag hamar kifingott sok sok adattal rajta ami azóta sincs meg( nincs biztononsági mentés ami ugye alap :) ).
Régen a maxtorok voltak jók 10-12 évig is mentek, meg a Quantum Fireballok. Most 2016-ban WD párti vagyok.
2 db WD-m ment tönkre. az egyik garancia időn belül, a másik épphogy túl élte, de úgy, hogy csak tárolásra használtam, ami összesen ~50 óra használatot jelentett.
Samsungok is sorra kihaltak.
Ami nálam eddig még soha nem halt meg, erős torrent mellett is akár, az a Hitachi. Több mint 5 év, 1500 óra után még mindig több mint 1000 órát jósol a HD sentinel nekik. Megbarnult a motor környékén a borítólemez. :) de hibátlanul fut. :)
Manapság kevés helyen lehet kapni, de elég sok helyen van Toshiba, amit szintén a Hitachi gyárt.
Jelenleg Egy 2 éves Toshibát is használok, és egy 1 hónapost is. Mindkettő 3 terás.
Én a cserélhetőség és nagy kapacitás mellett raktam le a voksom, így üres házat vettem, 3.5"-ost, és bele magam választotta merevlemezt.
A Backblaze nevű tárhelyszolgáltató közzé szokott tenni egy merevlemez-meghibásodási statisztikát - íme a legutóbbi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!