Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A8-7670K mellé 1gb gddr5...

AMD A8-7670K mellé 1gb gddr5 vagy 2gb gddr3 kártya lenne jobb?

Figyelt kérdés

r7 250ben gondolkodtam mivel az is 384feldolgozó egységes és valamivel többet tud mint a 240

mi a jobb? 1gb gddr5 2gb igpvel vagy 2gb gddr3 1gb igpvel?

megéri az 5-6ezer plusz a r7 240helyett nem?

2016. febr. 21. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyik kártya sem éri meg, mivel a dualchannel nem skálázódik megfelelően. R7 260x alatt egyik kártya sem ár/érték arányos és rossz vételnek minősül.
2016. febr. 21. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:

750Ti már van 35 ezer környékén, abból is a 2 gigásat érdemes vásárolni. Tudom, hogy kicsit drágább, de lejjebb egyszerűen nem érdemes adni, különösen ha az integráltnál akarsz jobbat.

A 260x se rossz kártya, de sok embernek volt vele problémája, és amúgy is egy árban van a 750Ti-vel.

2016. febr. 21. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
volt szerencsém 750ti hez, hd alatti felbontáshoz hibátlan volt. 260x is gyorsnak tünik de már megvettem A8 processzorom és annak azért túlzás dual graphicshoz elv mivel 384feldolgozó egység van A8asokban, kiszeretném használni ezt a lehetőségét a processzornak csak nemtudom melyik lenne jobb párosítás mellé 1gd5 vagy 2gd3
2016. febr. 21. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok jót nem hallottam még a dual graphicsról, annyit nem ad hozzá a teljesítményhez, hogy erre érdemes lenne építeni. Alapból nem sokat tud a beépített, sok játék nem is támogatja rendesen, meg ugye az ilyen rendszereknél megnövekszik a késleltetés (be kell várnia egymást a két feldolgozónak).

Szerintem ilyenkor az integrált továbbra is a normál RAM-ot fogja használni, de ha a kettő közül kell választani, akkor 250 1GB GDDR5-tel jobb vétel, mint a másik.

2016. febr. 21. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!