AMD A8-7670K mellé 1gb gddr5 vagy 2gb gddr3 kártya lenne jobb?
r7 250ben gondolkodtam mivel az is 384feldolgozó egységes és valamivel többet tud mint a 240
mi a jobb? 1gb gddr5 2gb igpvel vagy 2gb gddr3 1gb igpvel?
megéri az 5-6ezer plusz a r7 240helyett nem?
750Ti már van 35 ezer környékén, abból is a 2 gigásat érdemes vásárolni. Tudom, hogy kicsit drágább, de lejjebb egyszerűen nem érdemes adni, különösen ha az integráltnál akarsz jobbat.
A 260x se rossz kártya, de sok embernek volt vele problémája, és amúgy is egy árban van a 750Ti-vel.
Sok jót nem hallottam még a dual graphicsról, annyit nem ad hozzá a teljesítményhez, hogy erre érdemes lenne építeni. Alapból nem sokat tud a beépített, sok játék nem is támogatja rendesen, meg ugye az ilyen rendszereknél megnövekszik a késleltetés (be kell várnia egymást a két feldolgozónak).
Szerintem ilyenkor az integrált továbbra is a normál RAM-ot fogja használni, de ha a kettő közül kell választani, akkor 250 1GB GDDR5-tel jobb vétel, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!