Vettem egy fülest, de ugy jött meg hogy a kábel el van szakadva és a bal felében nem szól ha mozgatjuk, ha vissza akarom küldeni garanciálisan pontosan mit kell tennem?
tehát hogy csomagolom, mit rakok mellé, postát se használtam még kb soha sajnos, azt sem tudod hogy van, ha valaki el tudná magyarázni hálás lennék
(megkérdeztem őket emailben, de csak a cimet irták vissza)
Ez valami kis webáruház? A weboldalukon semmi információ nincs?
Gondolom az eredeti doboza nincs meg, mivel ezeket bliszteres (préselt műanyag) csomagolást szoktak kapni, azt meg szét kell vágni kibontásnál.
Keresel egy papírdobozt, amibe kénylemesen belefér, jó alaposan kibéleled minden oldalról összegyűrt reklám vagy egyéb újságpapírral, hogy ne csúszkáljon, a fülest beteszed két nejlonzacskóba, de előtte több oldalról fényképezd le, hogy jól látható legyen milyen állapotban van. (bizonyos esetekben jól jöhet)
Melléteszed a jótállási jegyet (vagy a garancialap másolatát, ha van) és a számla másolatát is. Mellékelhetsz egy papírt is a hiba leírásával, vagy ha ki tudod nyomtatni az email-t meg a választ egy lapra az is jó. (gondolom szerepel benne, hogy mi a hiba)
Ezután becsomagolod, a dobozra ráírod a megadott címet, ha adtak meg hibaszámot azt is, a postán kitöltesz egy kisérőlapot (mint az ajánlott levélnél, feladó és címzett kell csak rá) és kifizeted a postaköltséget, kb. 1000 forint lesz.
Pár nap mire odaér, meg pár nap mire jutnak valamire. Egy hét múlva érdeklődj náluk, ha nem jelzik hogy megkapták.
Személyesen nagyobb webáruházból szoktam rendelni, ahol a bejelentés után ingyen futárt küldenek ilyenkor a címre a termékért. Persze a becsomagolás mindig hasonló, mint fent, ha nincs meg az eredeti.
köszi :D
az eredeti csomagolás is megvan minden összetevővel, és az összes papír is amit mellé küldtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!