Milyen processzort ajánlanátok játékokra?
most egy i3 as processzor van a gépembe és gondolkoztam hogy le kéne cserélni.. Intel Core i5-6500 3,2GHz vagy AMD X8 FX-9370 4.4GHz AM3+ árban hasonló de az utóbbiról nem sok t hallottam..
ami játék pl tom clancy's the division meg fog jelenni szerintetek i5 ösből vagy ink érdemesebb lenne drágábbra beruházni pl egy i7 esre? nektek mi a véleményetek milyen vagy melyik lenne jó??
a video kártya elég jó és 8gb ram van a gépbe. és elnézést ha valami ostobaságot irtam,de nem vagyok annyira jártas ebben a témában.
Ha nagyon hosszú távra veszed a processzort, akkor az i7 jobb vétel, mivel egyre több program fog 8 szálat használni a jövőben.
De a ha nincs olyan sok pénzed, és szeretnél egy erős VGA-t is venni, egy i5 jó kompromisszumot jelent, mivel rövid távon egy i7 nem nyújtana látható előnyt a legtöbb eseteben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!