Bricked Android? THL T11
Figyelt kérdés
3.kérdésem: A telefont vissza akartam állítani,ezért bekapcsoláskor nyomtam a hang+bekapcs gombot. Amikor rámentem a factory resetre elkezdett csinálni valamit újra indult és a logó után sötét képet kaptam.Írták megsérültem a rendszerfájlok.Kaptam egy letöltési linket hozzá(flash tool) megcsináltam lépésenként és 99%ig ment majd leállt és nem tudtam mit csinálni vele,mert folyamatosan lefagyott meg hibákat írt ki. Próbálgattam egy darabig,de a végén feladtam és a telefon se kapcsol már be.SEMMI! Meg lehet még csinálni? Vagy bizzam a szervízre?2016. febr. 21. 18:56
1/3 anonim válasza:
Ha sehogy sem sikerül bekapcsolnod sem download modba,sem recoverybe,akkor vidd szervízbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Már ottvan :D
2016. febr. 24. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!