Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videokártyámat túlhúztam,...

A videokártyámat túlhúztam, így a gép néha meghal.10-15 perc játék után crashel az egész. A képernyőn zöld-kék csíkok jelennek meg. Meg lehet javítani? Ha igen, mennyiért? Esetleg el lehet adni? Ha igen, akkor mennyiért?

Figyelt kérdés

2016. febr. 21. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Visszaállítottad alapértékekre a vga órajelet?
2016. febr. 21. 12:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, alaphelyzetbe tettem. Amikor felhúztam, egyszer crashelt, azután visszaállítottam.
2016. febr. 21. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg akkor sérült a memória rajta.Nem sokat ér,javítani egyáltalán nem éri meg.
2016. febr. 21. 13:30
 4/10 anonim válasza:
próbáld meg biosban reszetelni a videókártya órajeleit, ha nem segít valszeg tönkrement a kártya
2016. febr. 27. 21:18
 5/10 T/Z ***** válasza:

Remélem, h nem garanciális már. (y)

Aki a VGA-t tuningolja, az megérdemli, h elfüstöljön a kártyája.

Ha nem elég a VGA teljesítménye, eladjuk, és veszünk egy nagyobb/erősebb kártyát. Pont.

Tuninggal alig lesz több FPS, viszont a megfőzött GPU-t, VRAM-ot a kártyán nem lehet cserélni..

Ez nem alaplap, h átcseréljük a processzort, vagy a memóriát.

El lett ez már mondva sokszor, de a sok kis vérpistike csak tuningolja, mert anélkül nem lehet használni a gépet; az kell, arra szükség van..

Igaz, h sz×rt se értenek a kártyák fizikai felépítéséről, de aki nem húzza a kártyáját, az nem elég menő, mint tudjuk..

2016. febr. 28. 01:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen kártya. Egy tízesért szerintem el lehet passzolni valahol, Hardveraprón mondjuk, már ha minőségi kártya. Ha GT730 kaliber, akkor mondj el érte egy imát, és add be elektromos hulladékba.
2016. febr. 28. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:
R9 270x, ezért mennyit kérhetnék?
2016. febr. 28. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Milyen márka?
2016. febr. 28. 14:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Sapphire
2016. febr. 28. 14:17
 10/10 T/Z ***** válasza:

Vannak akik VGA-k javításával foglalkoznak Harvderaprón, keress rá a videokártyás hirdetések között.

De ha már megpróbáltad sütőben "megjavítani", akkor oda hiába viszed.

2016. febr. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!