Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó ötlet ezt a gépet megépítte...

Jó ötlet ezt a gépet megépíttetni? Gaming célra.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék megépíteni egy gamer pc-t, 160.000 a max amit költök rá. Erről mi a véleményetek?

Ezekkel játszanék rajta:

Far Cry 3

Far Cry 4

Alien Isolation

Division

GTA V

CS:GO

Fallout 4

MTA:SA

PayDay 2

Peft 4 Dead 2

Ha lehetséges akkor magas grafikán, kivéve a Divisiont, mert azt lowon is csoda ha elviszi. Írjátok meg mit rakjak bele, mit cseréljek ki, ha valamit hülyén csináltam.

2016. febr. 21. 03:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10#,

-GTX750 chipset 44 ezer Ft-ért? Nem.

-300W is elég tápból, ha már ennyit költesz rá, akkor legyen Straight Power 400W vagy Aurum S 400W, amik virtuálisan némák a magas hatásfok és a nagy ventilátor miatt, miközben sokkal stabilabbak.

-Alaplapból H81 is elég, ha 1x8GB ram modult veszel.

2016. febr. 21. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a táp tényleg overkill. Thermaltake Hamburg 530w vagy Corsair CX 430w elég lesz. És akkor kijön egy gtx 950. A 69%-os meg valami Pentium huszár, egy i3-al sokkal jobban jársz, a HT sokat dob a teljesítményén. A DeepCool tápról ne is beszéljünk. Nekem Deepcool cpu hűtőm van, nagyon vagány, de 8 ezerért az 530w eléggé megtévesztő...
2016. febr. 21. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:

A division futtatására, még minimumon is alkalmatlan a G3258. Sőt az annál eggyel erősebb, de olcsóbb processzor is alkalmatlan. Azaz a G sorozat összes tagja. Még a GTA5-höz is éppcsak elégséges, közepes beállítás mellett.

A The Division gépigénye modernebb mércével:

i5 6600K régebbi 4. generációs az i5 4690 a minimum

ATI390

8GB RAM

Közepes szinten:

i5 6400 régebbiek i5 4440-től felfelé.

ATI 380

6GB RAM

Az i3 alkalmatlan a játék futtatására még minimum szinten is.

Egy kivétel van, az a 6. generációs i3-as. a 6320-as éppcsak viszi minimumon.

Többre most nincs idő, bocsi! Később talán megnézem neked az AMD és az nVidia vonalat, de elsősorban, a leírtat javaslom, és abból is a 6. generációst.

Miért vennél új gépet ami 3-4 éves, mikor ugyanannyiba van a fél éves is??

Ezt a G szakaszt meg hagyd már, a felejtős tuningold meggel... ányám! Neki nem jó, neked se legyen az.

Új amit egyből húzz meg, ráadásul asrock lapon egy deep cool táppal. Istenem...

2016. febr. 22. 07:30
 14/17 anonim ***** válasza:
haswell és skylake i3 között nincs különösebb eltérés, 41xx és 43xx között csak az igpu az erősebb, ahogy 61xx és 63xx között.
2016. febr. 22. 10:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Kicsit régebbi i5, HD 7950? [link] szerintem ez elég jó, hasonló hirdetésből van még néhány a hardveraprón.
2016. febr. 23. 04:57
 16/17 anonim ***** válasza:

14!

A játék futtathatóságának mértékét %-ban határozom meg,

akkor a régi i3 konkrétan a 4370-es 95%-os minimum

teljesítményszintet ér el, ami így alkalmatlan, míg a

6. generációs i3-as ezen mérce szerint 101%, ami azt

jelenti, hogy éppcsak képes futtatni valahogy.

Nyilván a gyártó mégis változtatott, vagy mint ahogy

nem ez lenne az első ilyen, a játék másként áll hozzá

bizonyos hardverekhez.

2016. febr. 23. 06:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Fullos beállítási szinten az AMD:

AMD FX 9370 épphogy viszi.

Az nVidia mint videokártya:

Csak a 970 4GB épphogy és fölötte jobban.

Közepes szinthez a minimum:

AMD 8320

nVidia 960 2GB

Összegezve: Kaphatóságot, a modern igényeket, és az árakat összevetve, próbáltam leírni az Intel, AMD, nVidia, ATI kártyák használhatóságát a legerősebb játékhoz.

Mivel nem szolgált alapul minden hardver eszköz, és a minimum szinteket írtam egy-egy igényhez, így előfordulhat, hogy egy generációval az alatt lévő, de speciálisan gyárilag tuning kialakítással rendelkező eszköz képes a felsőbb szegmenset megközelíteni, így esetleg alkalmas lehet a futtatására.

Továbbá nem vettem figyelembe a sok gyikarc húzogatásos videoigény kiiktasásos, és egyéb futtatási trükkjeit, ahol ugyan dicsekedni lehet, hogy elindul vele, de a normális akadásmentes futás kívánnivalót hagy maga után.

(mondjuk úgy pl.: vsinc kikapcsolása nélküli eredmények..)

Ha konkrétan megírod, hogy mit néztél ki, meg tudom mondani, mit érsz el vele a játékban.

(Jó eséllyel azt is, hogy melyik játékban, legalábbis ezek közül.)

Ár érték arányban ezen a szinten mindenképpen az Intel 6. generációs processzorát, és az ATI videokártyáját tudom javasolni.

2016. febr. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!