Az normális hogy mióta kicseréltem az ágyam azóta nem tudok wifis eszközöket használni?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen fa ágyam volt, most vettem egy újat ami rugós, 250x160 centis és az egész felülete fém rugós. Azóta mióta ezt az ágyat használom azóta a laptopon alig a telefonomon egyáltalán nem tudom használni a wifit. Ha lemegyek az ágyról és odébb megyek két lépésnyit, egyből maxon van a telón is a jelszint.2016. febr. 20. 21:13
1/4 anonim válasza:
Faraday kalitka, nem teljesen mert az teljesen zárt, de majdnem.
2/4 anonim válasza:
Jaja!Faraday kalitka.
Ilyet ilyen kábeleknél szoktak csinálni háztetőkön, ha jól olvastam, de maga a villámhárító is ilyen. A ház köré egy "fém kalitka" kerül, ami elnyeli az elektromos áramot, és levezeti a földbe! Sajnos ez ugyanúgy elnyeli a wifi jeleket is. Esetleg a wifi frequenciájának állításával elérhetsz valamit.
3/4 A kérdező kommentje:
szóval akkor ez normális ha fémrugós ágyon próbálok wifizni? :/
2016. febr. 20. 21:38
4/4 anonim válasza:
Ez a mondat kicsit értelmetlen.
A lényeg, hogy fémrugós ágyon nem fogsz tudni wifizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!