Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megjavítható ez az egér?

Megjavítható ez az egér?

Figyelt kérdés

A birtokomba került egy A4 Tech Bloody R3A típusú egér, és csak az. Vezeték nélküli, viszont semmilyen kábelem, és semmi egyebem nincs hozzá. Nem, nem loptam, egy család ismerősétől van, akik szerint elromlott, de azért átadták, hátha tudok kezdeni valamit vele, a baja szerintem az USB csatlakozó lehet, elvileg egy sima micro usb jó lenne bele, azonban kicsúszik, abszolút nem tartja meg semmi, gondolom, ott lehet a hiba. Szétszedni nem tudom, hol lehet, mert csavart sem találtam benne, hogy belekukkantsak, a kis tapadókat még nem szedtem le, de gondolom, azok alatt lapulhatnak.

A fő kérdés az, hogy használható-e így az egér (akár folyamatosan vezetékkel, nem izgatnak annyira a vezeték nélküli cuccok, csak mégis egy drágább egérről van szó, én meg mindig egy 1200 forintos geniust használtam), vagy kuka?

Épp ahogy írtam a postot sikerült kiszedni az aljából egy kis USB-t, csatlakoztattam, a gép ki is írta, hogy használatra kész, persze nincs feltöltve vagy ilyesmi, szóval semmi egyéb nem történt. Telepítettem drivert, ami ki is írta, hogy 0%-on van a töltöttség.

Szétszedtem, és valóban az USB-vel van a gond, konkrétan ki van esve a helyéről. Hogy lehetne visszarakni, ha megoldható egyáltalán? Ragasztás gondolom, felejtős.

2016. febr. 20. 13:27
 1/1 MGéza ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kukázd. Az A4tech nem az a minőség, ami megéri a vesződtséget. Ha meg vezetékesed volt eddig, akkor meg egyenesen zavaró is lenne az elem merülése és a rádiós egerekre jellemző input lag. Ha számítógépasztalon használod akkor meg tényleg a semmi értelme a vezeték nélküli.
2016. febr. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!