Elromlott a laptop hűtése?
Figyelt kérdés
elromlott a laptop hűtése (hp 630), van alatta kűlső laptophűtő, internetezni lehet még vele, de amikor játszani akarok (csgo) mindig kikapcsol mert túlmelegedik (a ventillátor úgy romlott el hogy nagyon poros volt, a rácsokon kívűlről ki akartam tisztítani és azután már nem mert, de alapból nagyon rossz volt a hűtés) hűtőcserén kívűl lehetséges lenne még valami megoldás, hogy tudjak játszani?2016. febr. 19. 21:45
1/2 anonim válasza:
Hát próbáld szétszerelni és kitísztitani. Nekem is volt ilyen problémám és ahogy "kiporoltam" jó volt. Ne nagyon csináld ezt, hogy hűtés nélkül játszul és kikapcsol a géped, mert tönkreb*szhatja az alaplapod. Amúgy a hűtő alatta többet árt mint használ mert az is csak nyomja be a port a laptopba. (tapasztalat)
Ha egyedül nem mered, tudod kitísztitani akkor általában szervizben vagy számitástechnikai boltokban 5K-ig megcsinálják.
2/2 anonim válasza:
Nekem is van hűtőpadom, de sosem ártott, teszi a dolgát, rendeltetésszerűen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!