Lecseréltem a monitoromat egy TV-re, azóta nem mindig van kép bekapcsoláskor, ötlet?
Tönkrement a monitor, igy betettem a TV-met, aminek van VGA és HDMI bemenete is.
A hiba az, hogy megkapcsoláskor gyakran azt irja ki, hogy nincs jel. Valami ötlet, hogy mi lehet a gebasz?
2 számitógéppel is kipróbáltam és HDMI-n is és VGA-n is.
Csak bekapcsoláskor jelentkezik, ha egyszer van jel, akkor többet nem szakad le.
Ha kb egyszerre inditom a TV-t és a számitógépet, akkor kb 50%-os eséllyel bejön a kép, de ha külön külön indítom, akkor nem találnak egymásra.
Valami olyasmit gondolok, hogy indul a TV, azt látja, hgoy nincs bemenő videojel, akkor nem is figyel rá többet. Majd indul a számitogép, és azt látja, hogy nincs ami vegye a videojelet, ezért lekapcsolja, és igy nem találnak össze.
Ez monitornál sosem jött elő.
Valami ötlet?
köszi a választ, de nem jöttem rá, hogy mi okozza.
Néha működik, néha nem. Szerintem veszek egy monitort, mert ez nem állapot, ami van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!