Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hűtőt válasszak az i5...

Igen nemm kérdése:

Milyen hűtőt válasszak az i5 3570 (3,4 GHz) mellé?

Figyelt kérdés
i5 3570 (tehát nem k-s változat) gyári hűtőjét cserélném le főként praktika és esztétikai szempontok miatt. Maximum 160mm helye van, így a CM 212 EVO-nál kisebb hűtő kellene, de úgy gondolom az nem is indokolt ehhez a processzorhoz. Semmiképp se legyen hangosabb, mint a gyári, de jobban hűtsön. Nem hátrány a (kék) LED-es megvilágítás sem.

2016. febr. 18. 23:47
 1/5 BM-Striker ***** válasza:
2016. febr. 19. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
CM-nek vannak más hűtői, pl a TX3-ast nézd meg. Én most vettem egyet (6000 forint ipon-on.). Nem hangos és remekül hűt, bár kék led nincs rajta az tény. Ha szerencséd van használtan kifoghatsz olcsóbban egy TX2-est, az is király. De egyébként a zajszint minden venti mellett levan írva DBA-ban. A lényeg, hogy állót vegyél mindenképp, ne fektetettet, mint amilyen a gyári Intel.
2016. febr. 19. 00:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg cooler master hyper 103-ról vélemény? Némileg nehezebb, mint a TX3, de egyéb paraméterei hasonlóak.
2016. febr. 19. 00:38
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hasznaltan is vehetsz

arra a procira jo a 103 meg TX3 is boven

igazabol egy kisebb olcsobb huto is jo lenne (ha arulnanak premiumot ebben a kategoriaban:D)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

2016. febr. 19. 07:58
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szerintem hasznaltpiacot se bannod meg

keresel egy full extras szabvanyossal cserelheto ventiju Bordas hutot, es 2-3ezerert veszel ra egy full extras ventit

aztan ha normalis a rendszerer (haz, tap, lap) 30 fokon lesz terhelve is...

2016. febr. 19. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!