VGA csatlakozós monitorra hogyan csatlakoztathatok dvi-s/ hdmi-s/dp-s kimenetű videokártyát?
Figyelt kérdés
Illetve melyik a legjobb: DVI, HDMI vagy DP ? Vagy mindegy is, ha a monitorom vga csatlakozós? ???2016. febr. 18. 18:54
1/7 anonim válasza:
Tudsz venni párszáz forintért DVI/VGA átalakítót és tudod használni.
2/7 anonim válasza:
legcélszerűbb egy dvi->dsub átalakító lenne
személyem szerint pedig a displayport lenne a legjobb
3/7 rgida válasza:
Ha a monitor vga csatis , akkor mindegy. Vegyél vmilyen átalakítót (pl dvi-dsub).
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor DVI-DSUB átalakító? A DSUB az a VGA másik neve gondolom. De a DVI DSUB átalakító mennyire befolyásolja a videokártya teljesítményét? Vagy mit befolyásol egyáltalán? Az átalakító ront a teljesítményen? Vagy egy VGA-VGA csatlakozás jobb, mint egy VGA- DSUB-DVI csatlakozás? (értem itt a videokari és monitor csatlakozását)
2016. febr. 18. 20:48
5/7 rgida válasza:
Dvi és hdmi digitális jelet visz át , a dsub viszont analógot.
Digitális jellel jobb a képminőség.persze ahhoz már jobb (HD) monitor is kell.
Ha átalakítót használsz (DVI-Dsub vagy HDMI-Dsub) , akkor a digitális jel analóggá alakul.ergo "rosszabb" képminőséget kapsz. Próbáltam én is , ha nem nézel full HD filmeket nem észrevehető a különbség. De mondom monitortól is nagyban függ!
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogom észrevenni. Amugy 1. válaszolónak üzenem, hogy bementem a boltba 1000 FT-tal, hogy vegyek olyan átalakítót, és azt mondja: 1950 FT lesz. PFF, hát nagyon nem pár száz forint egy ilyen átalakító. Persze azóta találtam egy másik helyt, ahol 1500-ért adják. De semmikép sincs 1000 ft alatt egy ilyen átalakító :)
2016. febr. 19. 16:49
7/7 anonim válasza:
lehet kapni, csak jó helyen kell keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!