160. 000-ből gamer pc-t összedobna nekem valaki?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kell az alkatrészeknek újnak lenni sőt inkább hardveraprón hirdetett proci,videokártya ilyesmire gondoltam és nem muszáj 4. generációs i5 sőt jobb lenne mondjuk egy i5 2500k meg egy tuning lap ahhoz meg egy HD 7xxx vagy egy gtx 7xxx szériás kártya,tudom ez nem feltétlenül megbizható de remélem hozzáértő tud segíteni.2016. febr. 18. 17:29
1/7 anonim válasza:
lehet megbízható ha megfelelő személytől vásárolsz. tehát csak alaplap , proci, videó kártya kell ? vagy más is ?
2/7 A kérdező kommentje:
HDD és gépházon kívül minden.
2016. febr. 18. 18:17
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ha még valaki tud másik variációt akkor azt is írja le.
2016. febr. 18. 19:24
6/7 anonim válasza:
Én a helyedben tápot és alaplapot újonnan vennék, pusztán a biztonság kedvéért, a többi hardver lehet használt is, de csakis még érvényes garanciával, ugyanis ilyen rengeteg pénzt nem költenék el "zsákbamacskára". Prohardver fórumon kérdezgess még utána, ott talán többet segítenének, mint gyakorin.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm ezt a választ is.
2016. febr. 19. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!