Fsp nel a hexa vagy a raider a jobb fajta?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 21:57
21/33 anonim válasza:
Hát attól függ, a macskáknak whiskast adok, a kutyámnak meg chappit. Egyébként BQ E10.
22/33 A kérdező kommentje:
Be quiet e10?
2016. febr. 18. 17:31
23/33 anonim válasza:
na hát igen de valljuk be hogy az S12II nem a legjobb tápja a seasonicnak láttam és tapasztaltam már jobbat is attól a cégtől ugyanúgy ahogy az aurum S de az emberek nagy része nem birtokolnak olyan PCt amihez a fent említett kettőnél erősebb táp kéne.
24/33 A kérdező kommentje:
A corsair cx500 hoz mit szolnatok?
2016. febr. 18. 19:59
25/33 anonim válasza:
A te gépednek jó az sem a legjobb legmegbízhatóbb táp de neked jó lesz.
26/33 A kérdező kommentje:
Hat ez elege ugy hangzott mintha egy hkc rol lenne szo
Csak tudod annyi tap van mint a franc es valaki erre valaki arra mondja hogy szar es mar nem tudom melyik legyen
2016. febr. 18. 20:44
27/33 anonim válasza:
A Cx egy Középkategória alján lévő táp Nem rossz de vannak nála sokkal jobbak De a te középkategóriás konfigodhoz jó lesz.
28/33 anonim válasza:
CX az a belépőszint* alja. Amire te gondolsz, az az RM.
29/33 anonim válasza:
hát a belépő szint alja inkább a VS a CX kicsit feljebb van inkább a belépőszint közepe/teteje.
30/33 A kérdező kommentje:
Cs az milyen?
Meg ipon on a meghibasodasi % az mennyire megbizhato? Mert a corsair cx500w ra 4% volt a thermaltake hamburgra 2-3%
2016. febr. 18. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!