Visszakuldtem reklamaciora a kingston hyperx ramokat, de egy mas fajta jott vissza, mi lehet a kulombseg?
ilyet kuldtem vissza
es ilyen jott
azert jott ez mert amit kuldtem mar tobb mint 37napja nem jott vissza a kingston tol,,,,es irtam az uzeletnek akik azt irtak h elkuldik a sajatjukat mert h meg nem jott vissza ahova kuldtek.
mi a kulombseg a ketto kozzul?minda ketto 2*2 1066 cl5 os.bar azt irtak h van valmi aranybevonat amit eredetileg kuldtem.
KHX8500D2T1K2/4G
Description: 4GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2) T1 Series
Detailed Specifications: Standard 256M X 64 Non-ECC 1066MHz 240-pin Unbuffered DIMM (DDR2, 2.2V, CL5, Gold) (Datasheet)
Mfgr's System P/N's: N/A
Form Factor: Memory Module
Pieces/Unit: 2 (Two 2GB modules, totaling 4GB)
Warranty: Lifetime
KHX8500D2K2/4G
Description: 4GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2)
Detailed Specifications: Standard 256M X 64 Non-ECC 1066MHz 240-pin Unbuffered DIMM (DDR2, 2.3V, CL5, Gold) (Datasheet)
Mfgr's System P/N's: N/A
Form Factor: Memory Module
Pieces/Unit: 2 (Two 2GB modules, totaling 4GB)
Warranty: Lifetime
koszi a valaszokat!!
akkor annyi kulombseg,hogy amit elkuldtem az T1 serias bar nem tudom mit takar ez....es h a hutese mas.
most 800Mhz megy alapbol,ha 1066ra tennem ereszheto kulombseg lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!