Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzor hűtőre...

Igen nemm kérdése:

Milyen processzor hűtőre cseréljem le a jelenlegit?

Figyelt kérdés

Adott egy i5 3570k, az "stock", gyári hűtőjével. Érdemes lenne egyáltalán lecserélni, vagy elegendő ez is nagyobb terhelésnél is. Egy sharkoon házban van a ketyere, aminek a hátulján-tetején (a proci hűtőhöz közel) található egy normál, 120mm-es ventilátor.

Alapvetően azért fordult meg a fejemben a cseréje, mert az utóbbi időben némi zörgésre lettem figyelmes és bármennyire hallgatózok úgy tűnik ő a ludas. (valami módja annak hogy ez ténylegesen kiszűrjem? kiszerelése nélkül, mert ha nem muszáj nem pasztázok újra)

Ha mégis cserét javasoltok, mindenképp léghűtésre gondoltam. Ha az 5-10e Ft-os kategóriák nem nyújtanak sokkal többet az alapnál, akkor nem cserélném le minden áron. Köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 17. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha húzni akarod akkor mindenképp kell neki egy komolyabb hűtés, pl ez: [link]
2016. febr. 17. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem:

[link]

2016. febr. 17. 07:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően eddig még nem volt szükségem rá, hogy húzzam, de lehetséges, hogy a későbbiekben előfordul. Normál (alap) órajelen járatva a gyári hűtéshez képest az általatok linkeltek mennyire különböznek teljesítmény szempontjából?
2016. febr. 17. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem húzod:

Deepcool gammaxx 200t

Deepcool gammaxx 300

2016. febr. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!