Vegyek bele még egy ventilátort?
Figyelt kérdés
Intel Core i5-4460 processzor
2x4GB RAM
Gigabyte GTX950 2GB videókártya
1TB HDD
FSP 350W tápegység
Raijintek Arcadia gépház
Elég a hátulra beszerelt gyári ventilátor vagy vegyek előre is egyet? Ha igen akkor milyet?
2016. febr. 16. 17:51
1/10 anonim válasza:
En vennek egyet valami zalmant vagy ha talalsz raijintek ventit azt ugy 12xm est
3/10 anonim válasza:
egyik hardver sem termel akkora hőt hogy szükséges legyen de sosem árt a plusz venti.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem veszek, köszönöm a válaszokat
2016. febr. 16. 18:13
5/10 anonim válasza:
1000 ft egy normalis venti -.- max 2 ezer
6/10 Trevor. válasza:
Elölre is vegyél. Nekem a házban van egy ilyen (HDD-t hűti mondjuk), de leszabályozva (vagyis ha nem 12V-ról megy Molexről), nem hangos: [link]
7/10 Trevor. válasza:
8/10 MGéza válasza:
Ha az a winyó Wd blue széria akkor vegyél, had hűtse. Anélkül terhelés alatt 50 fölé is megy, szeret melegedni.
9/10 Trevor. válasza:
#8 Nem tudom, hogy ezt nekem írtad-e, de 35 foknál többet még nem látott a WD10EZEX-em (mondjuk mindig is hűtötte egy előlapi 120mm-s venti). Nemrég vettem egy Sharkoon Vibe Fixer PRO beépítő keretet, mert megelégeltem, hogy a gépház folyton berezonál a HDD-től, emellett vettem alá egy Deepcool Xfan 120 ventit, hogy had hűtse. Most így 26 fokos.
10/10 MGéza válasza:
Nem neked, úgy általában, saját tapasztalatból. Elég elterjedt típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!