Valaki rakna nekem össze egy configot?!
Segitenétek nekem egy config osszeallitásában? Intel legyen ha kérhetem max450eFt-ig mehet és ez a keret csak a gépet illeti...
Lehetőleg fullHD felbontasban szeretnék jatszani rajta.
Ha kérhetem akkor irnátok 1-2 monitort hozzá ami ips paneles??
Nagyon kevés infó van eddig róla és a kijöveteléről is csak találgatni tudunk (idén ősszel vagy még utána de lehet hogy átcsúszik jövő évre) De itt egy videó ha kicsit tudsz angolul akkor elég érdekes lesz számodra https://www.youtube.com/watch?v=w1sLUL8e0Uo
És hozzá egy oldalt : [link]
De mint írtam sokat még nem lehet tudni .
Tisztelt kérdező és válaszolók!
Először is egyensúlyba kéne hozni a keretet és az igényeket. Ha valóban fullhd-ban akarsz játszani, akkor teljesen felesleges 980ti-ket, meg i7-et ajánlgatni és elkölteni majd félmillió forintot! Minek? Egy i5-970 kombó fele ennyiből elég fullhd-ra. A keretedből már érdemesebb lenne a qhd felbontást megcélozni, oda már valóban jöhet a 980ti, egy frankó monitorral. 4k-ra jelen árak szerint egy középkategóriás használt autó árát el lehet költeni, tehát azzal nem érdemes foglalkozni. Amennyiben tényleg elég (és miért ne lenne) a fullhd, szerintem maradj a költséghatékonyabb i5-970, esetleg 980 vonalon. Bőven el leszel vele közel max részletesség mellett. A maradék pénzt pedig tedd el. Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!