Szerintetek ez jó konfig? Összeillenek az alkatrészek?
Figyelt kérdés
Processzor:AMD X8 FX-9590 4.7GHz AM3+
Videokártya:MSI GeForce GTX 980Ti 6GB GDDR5 384bit
Alaplap:MSI 970 Gaming
Tápegység:Corsair HX850i
Ház:Zalman Z11 Plus (+4db 30cm-es kék fénycső)
HDD:Western Digital Purple 3.5" 4TB 64MB SATA3
Hűtő:Corsair Hydro Series H100i GTX
SSD:Samsung 850 EVO Basic 2.5" 500GB SATA3
RAM:Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
Hangkártya:Asus Xonar Phoebus Solo
Optikai meghajtó:Samsung SE-506CB
Előlapi panel:Aerocool Touch 2000
Operációs rendszer: Windows 10 Pro
2016. febr. 14. 16:56
11/18 ftibor1 válasza:
Ez kimaradt!
Memória: kingston hx fury 32gb ddr4 2133mhz
12/18 ftibor1 válasza:
Ez úgy jön ide,hogy ő egy zalmanos amd gépet akar vásárolni, én mutattm egy példát intel raidmax kivitelbe, kb látni lehet,egy ,,komlet mai pc" kinézetételőnézetből
14/18 anonim válasza:
oh látom veled is csak többen vagyunk.
16/18 anonim válasza:
a kérdező nem képeket akar a gépeinkről azt kérdezi hogy jó-e a konfigja.Te semmi használhatót nem írsz azon kívűl hogy hype-olod a gépházadat.
17/18 ftibor1 válasza:
megnéztem gyors a fent leírtakat,kompatibilis minden,de ahoz a fx hez a 990es chipset kell, ez attól is függ,hogy mennyi pénzt tud rá szánni.
18/18 anonim válasza:
Én inkább 16gb ramot vagy többet tennék bele. Ja és ahogy írták sokan: 990es lapot neki. amúgy durva gép lesz, mindent tekerhetsz majd maxra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!