Nektek mikor lett először okostelefonotok?
Figyelt kérdés
Dátum és életkor érdekelne.
Én 2014 márciusánam vettem az elsőt (amit jelenleg is használok) és 25 éves voltam.
Mondjuk 1-2 évvel előtte vettem már egy használt Ipod Touch-t, az minek számít? Mini táblagépnek? :D.
2016. febr. 14. 14:08
11/16 anonim válasza:
húha, iphone 2g-vel kezdtem 2008 körül - már kb 1 éve kinn volt a piacon, akkor főiskolás voltam most meg 32. Azóta is iOS.
13/16 anonim válasza:
2011 november, 13. születésnapomra + saját gyűjtés LG Optimus Black 70.000 Ft
2013. november Sony Xperia SP 72 ezer Ft születésnapra + saját gyűjtés
2014 november Xiaomi Mi3 86 ezer szülinap + saját gyűjtés
2015 október Samsung Galaxy Alpha a Mi3 eladásából, ráfizetés nélkül 48 ezer Ft-ért
2016 február iPhone 6S az Alpha (vétel)árát visszaadta a Samsung többszöri sikertelen javítás miatt + spórolt pénz
18/F
15/16 anonim válasza:
Ehhez meg kellene fogalmazni, mit is nevezünk okostelefonnak, mert a Siemens SX1-esem bő 10 évvel ezelőtt is Smartphone címkével volt reklámozva, azt 2003-tól gyártották és a maga korában tényleg okos volt. De ha az érintőkijelzősökre gondolsz, az 2012-ben és 22 éves voltam.
16/16 anonim válasza:
2011. 7 évesen samsung galaxy mini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!