Mennyire normális ha nagyon durván felpörögnek a ventik videókártyánál?
Figyelt kérdés
Battlefield 4el játszok ultrán és nagyon durván elkezd pörögni a venti ez normális?
Konfig:
-Sapphire R9 380 2Gb
-Intel core i5 4460
-ASRock B85M Pro3
-Kingston HyperX 2x4GB
-alap proci hűtő van
2016. febr. 13. 22:01
11/16 anonim válasza:
érdekes, nekem nem tetszik a bf4 ultrán... kicsit életlenebb a kép a sok effektől. medium-on vagy low-on élesebb a kép és simábban fut. elég az élsimítást feljebb venni és nagyon jó lesz a kép. a fények és fényeffektek is zavaróbbak ultrán. az fps-ről nem is beszélve... úgy tudom a profik is low-on tolják.
12/16 anonim válasza:
de az is igaz, hogy nekem nem ultra hd-s a monitorom, csak 1440*900-as felbontást tud ez a samsung. egy ultra hd-s monitoron biztos élesebb a kép a nagyobb képpontszám miatt.
13/16 A kérdező kommentje:
Najo majd ha este gepkozelbe leszek megnézem azzal a programmal
Azert ultran is eleg jol nez ki :D
2016. febr. 14. 13:15
14/16 A kérdező kommentje:
ezzel a programmal lehet olyat hogy játék közbe mutassa valamelyik sarokba?
2016. febr. 14. 17:37
15/16 Közveszélyes Kontár válasza:
nem hiszem, ha csak nem tettek bele ujabbakba
Afterburner el lehet
igy ha talalgatnom kell neked is
CM Elite 600 M2 tapegyseged es
AeroCool V2X (green) gephazad van
nagyszeru paros
ha megsem akkor ele az ha hasonlo...
16/16 A kérdező kommentje:
Thermaltake Hamburg 530W táp
Sharkoon haz (pontos típusát nemtudom 10k Ft körüli volt)
2016. febr. 16. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!