Gigabyte 670 GTX (GV-N670WF2-2GD) kártyát szeretném lecserélni egy gyorsabb kártyára?
Minden hardverelem kiválasztása azzal kezdődik, hogy megmondod, milyen tápod van a gépedben és milyen processzorod.
Ezek határozzák meg, hogy milyet tudunk ajánlani az adott árkategóriában.
Milyen tápod van?
nVidia párti vagyok, de szerintem a GTX 960 nem éri meg, inkább R9 380, R9 280X használtan, R9 380X, GTX 970.
A táp teljesítményét nem kell figyelembe venni, GTX670 fogyasztása a GTX980-nál is nagyobb. Emiatt ha 670 működik, akkor majdnem minden mai videokártya is működni fog.
Mivel a GTX960 hozzávetőlegesen teljesen ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a GTX670, ezért felesleges videokártyát cserélned.
8320-hoz nem nagyon tennék egy r9 380-nál erősebb vga-t, elkerülve a cpu bottlenecket.
A prohardver tesztben egy HD7970-et kapott.
helyesbítem magamat: 380-nál nagyobb esetében még a 280x, 380x játszhat - bár itt már alkalmazása válogatja.
Na az ezeknél erősebb vga-k esetén jöhet elő gyakoribb jelleggel cpu bottleneck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!