A pen drivet-t csak akkor kell szoftveresen leválasztani, ha írás történt rá?
Windows-ban van az USB eszköz leválasztása opció. Mielőtt kihúzzuk a pen drive-ot vagy külső merevlemezt, illik itt leválasztani először.
Ha csak olvastam fájlokat, de nem írtam az USB háttértárra, akkor is le kell választani külön? Hiszen így nem lehet gond, mert az írás befejeződése tárgytalan.
Csak szerinted nem ír rá a Windows...
G.
Nem érted te a Windows és a tárolási protokollok működését. Ez nem baj, de az már gáz, ha így akarsz bármit is fikázni!
G.
Jaj, te álszent, mert te sosem ítéltél el olyat, amihez nem értesz? Ne mondd már! A Windows egyébként is sok kívánnivalót hagy maga után, ezt rajtam kívül mások is megállapították már. Csak nem a Microsoftnál dolgozol, hogy így véded őket?
De miért is számít ez fikázásnak? Ha soha életemben nem lett volna bajom a Windows-zal, most sem állítanám be negatívan. Csak leírtam valamit egy netes oldalon, már ítélkező vagyok miatta? Sajnálom. :D
Ha kikapcsol a monitor tétlenség miatt, akkor az USB eszközön is elkezd ész nélkül matatni a rendszer, ennek végképp semmi értelme, szóval a Windows már csak az marad, ami.
Linuxon is le kell választani? Erre kíváncsi lennék.
Nem, a Linux telepatikus, és tudja, hogy mikor nem szabad ráírni a cuccra! Szerinted?!
G.
"Linuxon is le kell választani? Erre kíváncsi lennék."
Igen le kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!