Proci különbség? (többi lent)
Hali!
Hamarosan fogok váltani, jelenleg van egy ASUS M5A97 R2.0 alaplapom abban pedig egy AMD Phenom II X4 965 Black Edition gyárilag 3,4 Ghz ez pedig 3,6 Ghz -re van pörgetve.
Az lenne a kérdésem, hogyha ASUS ROG Maximus VIII Ranger -re + Intel Core i7-6700K -ra váltok,mekkora lesz a különbség teljesítményben ? Sokszor használom játék mellett munkára is, Modellezés,Android Studio illetve sokszor más fajta program nyelvek is.
Előre is köszi a választ!
Számold ki,hány év van köztük.
Sokkal újabb processzor a 6700k.
Köszönöm szépen a további válaszokat,felpontoztam mindenkit! :)
Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen alaplap lenne a jó ? ASUS ROG Maximus VIII Ranger és Hero között gondolkozok illetve olyan árkategória, mindenképpen ASUS-t mivel eddig nem volt velük gondom, szerintem nagyon jó márka. Szóval a kettő közül melyiket ajánljátok vagy van esetleg valami más ilyen árban ami jobb ? Előre is köszi! :)
MSI Z170A KRAIT GAMING
nem kell annyira szórni a pénzt.
Megjegyzem én nem vennék K-s procit, értem én hogy húzható meg minden de vmi félelmetesen jók alaphangon is a "simák" felesleges húzni őket ez nem az AMD. (első kérdésre:ég és föld a különbség a két rendszer között)
Aha értem köszi a választ, akkor az lesz szerintem. :)
Egyébként jelenleg csaK ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti 2GB, de fél vagy év és menne mellé egy ASUS GTX 970,persze attól függ addig még milyen grafkártyák jelennek meg de ilyenben gondolkodok, szerintetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!