Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte Gtx460-nak hány...

Gigabyte Gtx460-nak hány wattos táp lenne elég?

Figyelt kérdés
gondolok chieftec,cooler master tápra
2016. febr. 10. 19:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
értem, és kb 3-4ezerét tudnék venni valahol?(használtan)
2016. febr. 12. 14:48
 12/26 Trevor. ***** válasza:
2016. febr. 12. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:
Kedves beszóló! Lemérjük a hasznos teljesítményét? De ha igazam van, rákötlek oké?
2016. febr. 12. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:

L.G.A., professzionális okoskodót, diplomás félrevezetőt hallottuk/láthattuk. Most már elmehetsz, köszi.

Az addig rendben van, hogy nem érted, hogy a hatásfok az input és output teljesítmény hányadosa (output az, ami a dobozra van írva), illetve azt is elnézem, hogy a hülyeségeid hatására halálos fenyegetésekkel dobálózol (ami egyébként nevetséges). Ami probléma: miért kell másokat félrevezetni? Minek vagy akkor itt?

Ha nem értesz valamit, akkor írj ki kérdést, válaszolunk.

[link]

"This is incorrect. If you have an 80% efficient 1000W PSU then, when putting it under enough load to max its output you are going to be drawing more power from the walls - not losing output from your power supply. In this instance, putting a 1000W PSU under max load with an 80% efficiency would mean you're drawing 1250 watts from the wall."

[link]

"This is wrong. A 500w PSU should be able to output 500w to your PC components in one form or another. Efficiency has nothing to do with this."

[link]

"a power supply rated at 500 W can deliver 500 W of power to the system regardless of its efficiency, the efficiency tells you how much power it must draw from the wall to deliver those 500 W it does not affect its output capacity, a 500 W power supply that is 90% efficient can deliever the same amount of power as one that is only 80% efficient."

[link]

"You should easily be able to use the wattage specification of the manufacturer: a 500-watt power supply can be loaded with 500 watts."

[link]

"There is a general misconception that if, for example, you have an 80% efficient 500W PSU, it will only be able to supply 400W’s to your system. That is incorrect."

Nem akarok több professzionális oldalt belinkelni, csak az első 10 találatból írtam le a gondolatokat. Üzenetben kérem a bocsánatkérésedet.

2016. febr. 12. 17:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Megtenéd, hogy leméred?
2016. febr. 12. 19:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Tudod igazad van. Az elmélet és a gyakorlat sosem ért össze a világban. Elméletben tudunk körkerületet számolni, viszont pontosan csak mérni tudjuk.(azt ne mond nekem hogy a pi pontos érték...) Na ezt csináltam én is. MEG-MÉR-TEM!
2016. febr. 12. 20:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdező jó márkákat keres, nem vitatom, hogy a piacon a legjobbak között keres...
2016. febr. 12. 20:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Ja megütötte valami a szememet, amin először átsiklottam. Károkozás? Ki okoz kárt: az aki felhívja a figyelmet, hogy lehetséges, hogy alul méretezi, vagy az aki megnyugtatja a kérdezőt, hogy jó lesz az... A te véleményed és az enyém nem passzol. Most mi lesz?
2016. febr. 12. 20:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Elgondolkozok erősen egy mérésen dokumentálva, hogy megcsináljuk e. Ha igazad lesz, megkövetem magam itt. Ha nem, azt is jelezni fogom. Addig is sok sikert.
2016. febr. 12. 21:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Még ezzel tartozom, mert én is kaptam és ezzel kerülünk egálba: "...Elnézését kérjük az okozott kényelmetlenségért."

Mindenki tegye magáévá aki sértve érzi magát. :-)

Viszlát srácok.

2016. febr. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!