Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amikor szereltem be a videokár...

Amikor szereltem be a videokártyát az alaplapba, a túl nagy videokártya behorpasztott egy kondenzátort. Lesz valami baja ettől az alaplapnak?

Figyelt kérdés
R9 280X a videokártya és épp a PCIe foglalatba raktam be de közvetlen mellette van a kondenzátor és nem ment bele ezért egy erősebb nyomás miatt behorpadt. Ettől mi baja lehet a gépnek?
2016. febr. 10. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy az aljánál elemelkedik e az alaplaptól. Ezek nincsenek felül bevágva ezért alul kezdi kinyomni magát.
2016. febr. 10. 19:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Alul nem látok rendellenességet de felülről eléggé szembetűnő a horpadás. :(

Nem is értem hogy hogyan lehet ilyen közel rakni egy kondenzátort egy pcie foglalathoz.. Gondolhattak volna rá hogy valami giga méretű kártyát fognak odarakni. Ha már ennyit költöttem az alaplapra pedig szerintem elég lett volna egy 10 ezres is és ott nincs ilyen közel a kondenzátor.

2016. febr. 10. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nézd nem nagy összeg a javítás, és valóban 10-15 perc (persze kiszerelt állapotban). Ha működik, akkor meg lépj túl rajta, zárd rá a ház oldalát és használd egészséggel. :-)
2016. febr. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!