Pendrive-ra hogyan tudok 3,4 filmet is feltenni? Több lent.
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok,szeretnék több filmet is rátenni,de nem tudom hogyan kell.Mit kell pluszban beállítani,egyet már sikerült,próbáltam,hogy kettőt kijelöltem,de nem akarja csak azt az egyet.Hogyan kell,hogy többet is rá tudjak rakni?2016. febr. 9. 21:16
1/4 anonim válasza:
először is hány GB-s a pendrive és hány GB az a film mennyiség amit ráakarsz másolni?
2/4 anonim válasza:
Jobb klikk a pendrive-ra saját gépben , klikk a formázásra , formázd át ntfs-re mert a gyári fat32 formátum nem szereti a nagyobb fájlokat.
3/4 anonim válasza:
FAT32 naplózó fájlrendszer(folyamatosan ír)így rövidül a pendrive élettartama.Inkább ExtFat.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak 8 Gb-os.De nem tudom,hogyan kell formázni,stb.Szóval nekem nagyon az elejétől kellene minden./Tudom,...mint az oviban,de nem értek hozzá.
2016. febr. 9. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!