Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lenti gépbe hány W a gyári...

A lenti gépbe hány W a gyári táp és és lehet bele szabvány tápot tenni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 9. 17:06
 1/7 MGéza ***** válasza:

Ha jól tudom, alsóbb kategóriás fsp táp szokott lenni bennük. Bár nem részletezi micsoda, itt a doksija:

[link]

2016. febr. 9. 17:25
 2/7 Trevor. ***** válasza:
Nekem régi HP Brand gépemben egy 240W-os Delta táp van, az újabb HP gépekben már tudtommal HP márkás táp szokott lenni (mármint a belet veszik pl. az említett FSP-től).
2016. febr. 9. 18:10
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

miert kene bele tap?

ez arra jo hogy a DOS 0.9 elfusson...

most komolyan ez mi a fenenek? es mit csinalnal vele egy tappal? amugy is feltetelezem 2-3ezres tapra gondolsz ami talan annyit se nyujt mint ami benne van

szinten hasznalt bran tapok meg ennyiert hasonlok lehetnek max.

es miert koltenel 10ezer alatti gepre tobbet mint maga a gep?...

2016. febr. 9. 18:18
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

300W os lehet talan benne

legalabis ez alapjan

2016. febr. 9. 18:23
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 +1 de ahogy latom van olyan amibe 240W os van gondolom azok a regebbiek ezek meg az ujabbak

ez aztan nagyon uj... :D

2016. febr. 9. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Öcsémnek akarom hogy tudjon rajta játszani tennék bele egy

magas fogyasztású vgat meg van itthon egy 400 W fsp ami szabvány táp, és azt szeretném tudni hogy bele tudom e tenni a gépbe ?

2016. febr. 9. 18:43
 7/7 MGéza ***** válasza:
Ebbe kár a magas fogyasztású vga, bár nem tudom, mit értesz ez alatt. Ha core 2 duo lenne benne azt mondanám, hogy érdemes mellé olyat tenni, mondjuk ati 4870/90-5870-et, de egy dual semptron mellé? Amit érdemes mellé rakni, annak nem kell ekkora táp, mondjuk egy 6670-nek és a beépített is bőven elegendő.
2016. febr. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!