Ebbe a konfigurációba tudnátok mondani megfelelő processzort, vagy jó lesz az, amit én leírok?
Proci(mostani): Intel Pentium Dual Core 2 e5500
Ram: 3x 2GB - 1333Mhz (6gb)
Vga: Sapphire Radeon R7 250 Boost GDDR5
Táp: 520W ATX (pontos márkát nem tudok..)
Winchester: Samsung SP2004C
Alaplap: ASUS P5-P43TD
Szeretnék venni egy Intel Core 2 Duo e8500 a konfigba, csak nem vagyok benne biztos, hogy jó választás lenne-e bele. Vagy esetleg tudnátok LGA775 foglalatba normális(olcsó) processzorokat mondani? Köszönöm előre is.
Az egész konfigurációról mondod ezt, vagy a processzorról?
Egyébként most rendeltem bele egy SanDisk Z400s 128GB SSD-t.
Csak a processzort kellene már lecserélnem..
SSD-t veszel amikor normális vga-d és procid sincs?
Játék közben semmi haszna nincs...
Nem kell mindent kicserélnie...Meg lehet próbálni ebből még várat építeni, de nem egy életbiztosítás...
775-ös tokozásra is van 4 magos cpu ami megbirkózna pár játékkal, de még akár a GTA V-el is...
Én a Core 2 Quad Q9300-as cpu-t tudom ajánlani, ha mázlid van egy jó használt állapotút ki tudsz fogni, újonnan olyan 25k körül mozoghat most, más kérdés az, hogy a jelenlegi konfigod elavult, a gpu nagyon durván kardozni fog a teljesítménnyel, és az az ATX-ként említett tápegység sem sugall semmi jót!
Nem volt jó ötlet egyébként fölöslegesen pénzt kidobni az ssd-re, inkább adtad volna el ezt a gépet annyiért amennyiért, az ssd árát hozzácsaptad volna, meg még 1 kicsit kipótolod és akkor ott vagy, hogy használt konfigot vehettél volna, kompromisszumok fejében játékra
Hát ez nagyon pénzfüggő teljesítményügyileg, meg relatív is, lehet, hogy most le leszek pontozva, de én valami ilyesmire gondolok, mindenki a saját alternatíváját írja le, gondolom én...
Intel vonalon:
Asus B85M-G lap + i3 4170/i5 4460
AMD vonalon:
MSI 970A-G43 lap + FX 4300/6300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!