Milyen gép nevezhető ma abszolút minimumnak játékra?
Élvezhető = egyenlő 60+FPS?
Neked is tuti 60hz-s monitorod van.. Kib***szott kereskedelemnek miért kell kiszívnia mindenből az életet a pénz miatt? Ennyi rinyáló p***nát még életembe nem láttam.
Ja, az élvezhető az marhára nem 60 fps-nél kezdődik...
Ha meg mindenből a legolcsóbb kell, akkor főleg nem várnám el a 60 fps-t.
Én most új gépet játékra biztos nem raknék össze Athlon X4 860k + GTX750Ti alatt. Ez alatt már csak kínlódás van.
Persze el lehet játszadozni még ilyen HD7770 + Pentium féle gépekkel is, de azt már több minden fogja meg, mint amennyi nem.
A != nálam nem egyenlőt jelent, de persze tévedhetek.
#1-gyel értek egyet. Egy 7770 nagyon kompromisszumosan elvisz mindent, egy Haswell Pentium meg még a 750ti mellé sem kevés, sőt.
G.
# 5
Persze, de a 7770 meg már most is olyan határ eset, hogy vagy megy vele egy új játék játszhatóan, vagy nem.
Ezek eddig voltak jók, most kell eladni amíg lehet, nem most megvenni.
Persze ha szűkös a keret akkor ez van, de nálam a minimum játékos gép a 750Ti-nél kezdődik manapság.
Vegyünk alapul HD felbontást (1280x720), 30fps-t és az új játékokat. Hogy elfusson, kell egy Intel Core 2 Duo 3ghz, 4GB RAM, HD 6670 DDR5 1GB. Ez alá semmiképp sem érdemes adni, sőt már ezzel is sok gond adódik (több új játék nem indul el 4 mag/szál alatt, illetve ez is csak a minimum, esetleg kicsit afölötti grafikához elég, 60fps-t felejtsd el ezzel).
Amivel már élvezhetően el lehet játszogatni az új játékokkal is: Core 2 Quad/Athlon II X4/Phenom X4/Phenom II X4, 4GB RAM, HD 7750. Minden játék el fog futni HD-ban 30+fps-el.
Természetesen ennél sokkal jobb gépet is össze lehet állítani, de mivel nem az volt a kérdés, így azt most nem részletezném.
#8 https://www.youtube.com/watch?v=84_hVEIi1vQ
HD felbontáson a hd 7770 lazán elbírja az ac-t minimumon persze nem egy pentium g mellett
A zárójeles részben pont arra céloztam, hogy nem szükséges a 60 fps, stabilan 30 felett már rendben van - inkább "játszhatót" kellett volna írnom. Tesztelésre akarok gépet venni, hogy tudjam mit érdemes low-end konfignak belőni(per pillanat csak egy 5 éve is alsó kategóriásnak számító gépen tudok tesztelni, az már nyögdécsel alatta).
7770 et sehol nem találtam, az újabbak közül mivel van egy szinten? (tudom-tudom, google a barátom, de csak szintetikus teszteket találtam, azok alapján meg nem szívesen döntenék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!