Jó lesz ez az olcsó mATX ház?
Sziasztok!
Sajnos nincs nagyon pénzem minőségi gépházra, talán majd később veszek egy jót (3-4 hónap múlva), azonban addig is kéne rakjam valahova a "gépet".
Ezt a házat néztem ki:
PCX-en 6 ezer forintba kerül. Nem kell csicsás ház, csak egy alap ház amiben tudom tárolni a gépet. Szerintetek?
(Raijintek Arcadiát nem akarok, mert nem tetszik és drágább is.)
Mit gondoltok?
Én nem venném meg azt se írják le hogy mekkora vga fér bele
Esetleg zalman t5 mini? 8500ft-ba kerül
nincs egy hely ahova lepakold? feleslegesen ne dobj ki penzt semmi ertelme, haz nelkul is tudod hasznalni, gepnek is jobb mint egy ocyka hazban es penzed is megmaradna
amugy ha hexa 500 nincs meg meg 2gb akkor pont annyid lenne hogy legyen jobb hazra
ezek is ertelmetlen penzkidobasok, de te biztos gazdag vagy vagy nem tudom
ujbol meg kerdem olcsobb a 500 as?
2gb netan megvan?
nem varok fel napokat ha addig nem valaszolsz torlom kerdest es nem fogok allandoan viszakeresni mert ugy erzem nem akarsz valaszolni
Xigmatek Mach se tetszik?
vagy Sharkoon hazai? (persze alsotaposak
meg igazabol barmi jo ami alsotapos es nem tul szerencsetlen
most neztem csak meg
mivel elol hatul van 12 es ventihely es alsotapos ezert a minimum elvartat meguti
ellenbenngondolom neked kell majd ventit venned bele...
biztos nagyon korlatozott lehet a vga hossz es cpu huto magasag amit beletehetsz
es pl. arcadiaban es mach ban van fent is ventihely
ez meg eleg szukos is lehet "pluszban"
Ezek a pár ezres házak mind egy tucat.
Vacak szellőzés, papír vékony oldalak, a vinyótól rezonál, zörög...
Ha így is belefér, akkor kb mindegy melyiket veszed, de én inkább kiadnék kicsivel többet egy normálisért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!