Hogy tudom beállítani a videokártya ventilátorának a sebességét?
Figyelt kérdés
Van egy asus 4770-es formula kártyám és szeretném megnézni,hogy mekkora fordulaton megy a ventilátor rajta,vagy beállítani rá ,hogy mennyivel menjen,mert most elég hangosan pörög akkor is ha csak simán megy a gép.
msi afterburner-t és asus tweak-et próbáltam,de egyikkel sem tudtam.
2016. febr. 7. 14:59
1/2 3 napos mákos lecsó válasza:
Pedig az ASUS GPU Tweak-el mennie kellene. Próbáltad magában a driverben állítani?
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor fel akarom rakni a drivert,amit az asus oldaláról szedtem le,akkor azt írja,hogy:nem találtam a telepíthető összetevőt.
A gép amúgy látja a kártyát,de gondolom a gyári driver hiány miatt nem tudom használni a gpu tweak-ot
2016. febr. 7. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!